085-4014491
Lieke van Lexmond doet het ook in het RTL4 programma 'Mijn leven in puin': mensen helpen bij het opruimen van hun huis, om zo weer ruimte en rust te creëren. Gaat u verhuizen, bent u het overzicht kwijt, kunt u het lichamelijk niet meer zelf? Dan biedt de nieuwe service van Allewoningontruimers uitkomst.
Naar overzicht

Opruimen met hulp van een opruimcoach

02 juni 2015 Lieke van Lexmond doet het ook in het RTL4 programma 'Mijn leven in puin': mensen helpen bij het opruimen van hun huis, om zo weer ruimte en rust te creëren. Gaat u verhuizen, bent u het overzicht kwijt, kunt u het lichamelijk niet meer zelf? Dan biedt de nieuwe service van Allewoningontruimers uitkomst.


Na jarenlange ervaring van het leegruimen van woningen van mensen die zijn overleden of gaan verhuizen, biedt Allewoningontruimers een nieuwe service aan voor mensen die leven in een overvol huis, maar hier vanaf willen. De opruimcaoch van Allewoningontruimers helpt deze mensen ruimte en rust te creëren in hun eigen woning.

Naar aanleiding van een persoonlijke afspraak, wordt er een plan van aanpak opgesteld, welke op schrift wordt gezet en voorzien is een van een offerte op maat. Pas als de klant hiermee akkoord is, wordt een eerste datum gepland. Tijdens het opruimproces wordt de boedel gescheiden in drie delen: deel 1 zijn de spullen waarvan zeker is dat deze moeten blijven, deel 2 zijn de spullen waarvan zeker is dat deze weg kunnen en deel 3 zijn die spullen waarover u twijfelt. Deze keuzes maakt u samen met de opruimcoach, er gebeurt niets zonder uw toestemming. De opruimcoach kijkt dan gelijk of de spullen die weg kunnen eventueel hergebruikt kunnen worden via één van de goede doelen waarmee Allewoningontruimers samenwerkt. Zo worden er niet onnodig spullen weggegooid.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Woningontruiming Regionaal, waar Allewoningontruimers een onderdeel van is, via telefoonnummer 085-4014491 of via het offerteformulier op de website.

Opruimen met hulp van een opruimcoach_voor
Opruimen met hulp van een opruimcoach - situatie vóór.

Opruimen met hulp van een opruimcoach_na
Opruimen met hulp van een opruimcoach - situatie na.

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.