085-4014491
Gecombineerde verkoop- en ontruimingservice met MarktplaatsHelper levert u geld op!

MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen

Wanneer u voor de situatie komt te staan dat u op korte termijn een huis moet leegruimen, dan vraagt dat om een persoonlijke en zorgvuldige aanpak. Emotionele bezittingen wilt u graag zelf behouden. Maar wat te doen met de waardevolle meubels of overige items die een tweede leven verdienen en dei u zelf niet kwijt kunt? Deze boedel wilt u niet zomaar kwijt, maar het ontbreekt u aan de tijd of zijn om deze items zelf te verkopen. Daarom bieden wij – samen met Marktplaatshelper B.V. – een gecombineerde verkoop- en ontruiming service aan.


Gecombineerde verkoop- en ontruiming service

Wij hebben als Woningontruiming Regionaal een samenwerkingsverband met de specialist in Nederland op het gebied van het verkopen van goede kwaliteit en duurzame inboedel: MarktplaatsHelper! 

De aanpak van Marktplaatshelper is eenvoudig. De verkoop wordt gedaan in 3 stappen:
*Online
*Verkoop
*Opbrengst


Selecteren van spullen

Nadat u de dierbare spullen die u zelf wilt bewaren uit de woning hebt gehaald, kunt u aangeven welke meubels en overige items volgens u nog een verkoopwaarde hebben. Woningontruiming Regionaal B.V. kan u hierin bijstaan; de regiomanager van Woningontruiming Regionaal weet welke spullen via MarktplaatsHelper kunnen worden verkocht.

Zodra de keuze door u is gemaakt, zal Woningontruiming Regionaal B.V. ervoor zorgen dat uw inboedel naar de MarktplaatsHelper winkel bij u in de buurt worden gebracht.


Ontruimen van het huis

Nadat  uw verkoopbare items door Woningontruiming Regionaal B.V. naar MarktplaatsHelper zijn gebracht, gaat Woningontruiming Regionaal verder met het leegmaken van het huis. De inboedel die in de woning is achter gebleven en niet voor verkoop in aanmerking komen, worden zoveel mogelijk hergebruikt via de goede doelen waar wij mee samenwerken.


Tarieven

Ontruimen kost geld, maar het verkopen van uw spullen levert juist geld op. Hierdoor wordt de gecombineerde verkoop- en ontruiming service extra aantrekkelijk voor u.

MarktplaatsHelper / Inboedel verkopen
› Overzicht van alle regiomanagers

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491