085-4014491
Uw huis opruimen met hulp van onze opruimcoach biedt u naast ruimte ook rust.

Zoekt u ruimte en rust in uw eigen woning? 

Dient uw woning, berging of zolder dringend opgeruimd te worden en weet u niet waar u kunt beginnen? Of bent u lichamelijk niet in staat dit zelf aan te pakken? Dan biedt de service van onze opruimcoach een uitkomst. Onze opruimcoach helpt u graag met het maken van keuzes en opruimen.
 
Alle betreffende goederen worden met u doorgenomen. Deze worden geselecteerd op wat u wilt houden, wat weg kan en waar u over twijfelt. U wordt bij alle beslissingen ondersteunt door de opruimcoach, maar de beslissing neemt u zelf. U staat er niet alleen voor!
 
Als de spullen die weg mogen zijn geselecteerd, dan kan de opruimcoach ook zorgen voor het afvoeren van deze spullen. Als de spullen nog goed zijn, dan krijgen deze spullen een tweede kans via de goede doelen en overige organisaties waarmee wij samenwerken en als het niet meer bruikbaar is, dan wordt dat door ons afgevoerd.

Voor wie is de opruimcoach bedoeld?

Is uw huis overvol met spullen en bent u het overzicht kwijt? En kunt u dit niet zelf doen? Onze opruimcoach helpt u met opruimen en het creëren van meer ruimte en rust in uw huis.

Hulp van de opruimcoach bij een seniorenverhuizing


Ook als u gaat verhuizen kan onze opruimcoach u gedurende het gehele verhuistraject helpen bij praktische zaken als:
  • het uitzoeken en opruimen van uw spullen in uw oude woning
  • het uitpakken en inruimen van uw spullen in uw nieuwe woning
  • het regelen en organiseren bij de professionele verhuizing door ons bedrijf 
Tijdens de verhuizing heeft de opruimcoach de leiding en is hij of zij uw aanspreekpunt.

Werkwijze

Onze opruimcoach komt eerst persoonlijk kennismaken tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Hij of zij inventariseert samen met u alle wensen en na afloop ontvangt u een advies op maat. Bent u akkoord met ons voorstel, dan plant de opruimcoach gelijk een datum met u.

Kosten opruimcoach

Iedere situatie vraagt om een andere aanpak, waardoor de kosten van een opruimcoach variëren. Daarom vragen wij u vriendelijk om gebruik te maken van ons vrijblijvende offerte gesprek, welke u eenvoudig aanvraagt via de offerte button op deze website.

Wie wil er nu niet een opgeruimd huis? Het geeft u naast ruimte ook veel rust.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491