085-4014491
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Referenties van klanten van Woningontruiming Regionaal

De medewerkers van alle regio's van Woningontruiming Regionaal doen haar werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten, we hebben immers als doel om u te ontzorgen. Uit de vele reacties die wij na afloop van onze werkzaamheden krijgen, blijkt dat dit ook als zodanig wordt ervaren en dat is leuk! We delen graag een aantal van deze reacties met u op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze ruim 1.100 reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Verhuizing en woningontruiming Amsterdam

"Beste Carry, vanmiddag zijn we naar ons oude woning geweest. De ontruiming is mooi en perfect uitgevoerd!!! Waarvoor onze grote dank. Gelukkig bestaan nog firma's die hun werk zo goed en verantwoord kunnen doen!"

 

Ontruiming woning Capelle aan den IJssel

"Bedankt voor ontruimen van de woning van mijn moeder in Capelle aan den IJssel, het geven van adviezen en het keurig opleveren van de woning aan de verhuurder. Ik vind het geweldig voor jullie dat de verhuurder ook zeer tevreden is "Prima"!! Jullie werkzaamheden voor mij zijn afgerond en ik heb zojuist de mijne afgerond met het betalen van de factuur. Wij zijn opgelucht en ik zal zeker de aangeboden enquête invullen. Daarnaast heb ik inmiddels ook twee buren gesproken die onder de indruk zijn van mijn ervaring met jullie bedrijf. Ik heb ze een kopie van je kaartje gegeven en hoop dat ze indien nodig jullie benaderen."

Woningontruiming koopwoning Spijkenisse

"De ontruiming was voor ons een hele plezierige ervaring. Wij kunnen iedereen jou en je team van harte aanbevelen. Het is voor mij een emotionele gebeurtenis om mijn ouderlijk huis kwijt te raken. Zonder dat het tempo er onder leed, gaf jouw team het gevoel dat ze er begrip voor hadden en maakte het voor mij niet moeilijker dan dat het al was. Met een opgeruimd gevoel kon ik na afloop de deur dicht doen alsof mijn zorgen waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Dank daarvoor, veel succes en de hartelijke groeten voor jou en je mannen."

 

Woningontruiming in Leeuwarden

"Mijn man en ik willen u bedanken dat u alles zo fijn voor ons regelt want er valt daardoor een enorme last van ons af. Ook is het fijn dat u verder alles met de woningvereniging heeft geregeld want voor ons blijft het allemaal emotioneel en nu kunnen we het gaan verwerken omdat we nergens meer aan hoeven te denken en het voor ons wordt gedaan."

 

Oplevering Amersfoort

"Bij deze dank voor de plezierige wijze waarop jullie de flat hebben ontruimd/ schoongemaakt. Heel attent dat de oude foto's en het bijbeltje van mijn schoonmoeder nog boven water kwamen."

Woningontruiming Maastricht

"Zowel mijn schoonvader als ik zijn zeer tevreden over de wijze waarop U en Uw medewerkers de woning ontruimd hebben. De woning is op zeer correcte en nette en vlotte wijze ontruimd, waardoor de oplevering dan ook geen enkel probleem opleverde. Weller gaf ons een welgemeend compliment over de wijze waarop de woning opgeleverd werd. Een compliment dat U en Uw medewerkers toekomt. Heel sportief was ook, dat er geen sprake was van meerwerk bij Uw facturering. Wij denken bv aan de flinke klus die het was om de trap goed op te leveren. Over de afspraken die we met U hebben kunnen maken omtrent de opslag en levering van de inventaris t.z.t. zijn wij eveneens zeer tevreden. Rest ons nog om te vermelden, dat als wij ooit nog met een soortgelijke klus geconfronteerd zouden worden, wij zonder meer weer Uw bedrijf zullen inschakelen. Nogmaals bedankt voor de zeer correcte, nette, prettige en deskundige ontruiming van de woning en de samenwerking."

Onze klantbeoordelingen geverifieerd door 'The Feedback Company'

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491